Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexLaatste afbeeldingenRegistrerenInloggen

 

 Belangrijk: Inschrijven voor Try-Out

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cpt Yanni
Agent 47
Cpt Yanni


Aantal berichten : 1419
Registratiedatum : 22-10-10
Leeftijd : 31
Woonplaats : Gent

Belangrijk: Inschrijven voor Try-Out Empty
BerichtOnderwerp: Belangrijk: Inschrijven voor Try-Out   Belangrijk: Inschrijven voor Try-Out Emptydi sep 20, 2011 10:41 pm

Beste Try-Outer

Alvorens je met al jouw enthousiasme een topic aanmaakt willen we jou graag even op de hoogte brengen van enkele zaken. Eerst en vooral krijg je hier te lezen wat er allemaal in jouw aanvraag aanwezig moeten zijn. In het tweede puntje vind je terug hoe een try-out bij ons verloopt en als laatste krijg je de criteria te lezen waar wij op letten. Graag benadrukken we dat onze clan niet prestatiegericht is en dat iedereen een kans krijgt om lid van onze clan te worden. Voor sommige clan-gedeelten hebben we echter wel een FUN- en WAR- clan zodat er voor iedereen een uitdaging aanwezig is.

Wat willen we allemaal in jouw topic terug vinden?

 • In de titel verwachten we een duidelijke vermelding van jouw speelnaam en de game waarvoor je try-out aanvraagt. Een titel ziet er als volgt uit:
  Citaat :
  Naam x - Game x
  Voorbeeld: Cpt_Yanni - Battlefield 3
 • In jouw topic verwachten we volgende persoonlijke gegevens:
  - Voor- en achternaam
  - Geboortedatum: Wij stellen een minimum leeftijd van achttien jaar. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden.
  - Adresgegevens (volledig): Voor onze clan te jonen, moet je woonachtig zijn in Vlaanderen.
  - Mobiel telefoonnummer
  Indien je deze gegevens liever niet post, stuur je deze in een persoonlijk bericht naar Cpt_Yanni. Wij verwachten al deze gegevens en gaan er in vertrouwen mee om. Geen gegevens = geen aanvraag.
 • Je beschrijft even kort hoe je bij ons gekomen bent (wie heeft jou doorverwezen, heb je ons gevonden op een forum, ...)
 • Stel je even voor in enkele zinnen en vertel ons in welke clan je al gezeten hebt.

Opmerking: Als je een try-out aanvraag indient voor onze clan, dan doe je logischer wijze enkel try-out voor reGeneration. Als je een proefperiode hebt bij een andere clan, dan moeten we jou helaas weigeren aangezien dat dit wijst op een gebrek aan motivatie.

In welke stappen verloopt jouw try-out?

Stap 1: Je dient een aanvraag in bij ons op het forum.
Stap 2: Je voegt Leaders, Captains en clanleden van jouw clangame toe op PSN. Je speelt zo snel mogelijk met hen zodat beslist kan worden of je een try-out toegewezen krijgt. Een try-out heeft een duur van twee weken*. Deze beslissing valt in de eerste drie dagen na de aanvraag hier op het forum, je moet natuurlijk wel de leaders en/of captains zo snel mogelijk toevoegen.
Stap 3: Onmiddellijk bij de goedkeuring wordt een feedback-topic aangemaakt, dit is voor jou niet zichtbaar.
Stap 4: Na een periode van twee weken wordt verwacht dat minimum twee leidinggevende figuren (Leaders en/of captains) volgens de beoordelingscriteria (zie hieronder) een post maakt waarin alle punten opgenomen worden. De beoordelingsfiche wordt gepost in jouw feedback-topic, de beoordeling wordt enkel bij uitzonderlijke gevallen meegedeeld.
Stap 5: Aan de hand van alle feedback van de members uit en de (minimaal) twee beoordelingsfiches wordt bepaald of de proefpersoon geslaagd is.

Op welke criteria wordt ik beoordeeld? (=Beoordelingscriteria)**:

Criterium 1: Activiteit
Criterium 2: Teamplay
Criterium 3: Communicatie
Criterium 4: Forumactiviteit
Criterium 5: Persoonlijkheid

Elk criterium staat op x-aantal punten. Deze punten delen we echter niet mee zodat de try-outer niet voor specifieke criteria zijn best doet. De bedoeling is dat een try-outer normaal voor elk onderdeel slaagt.

Klaar voor je try-out? Maak dan maar snel jouw topic aan zodat we jou kunnen verwelkomen in onze bruisende clan waarbij iedereen gelijke kansen krijgt!
___________________________
Voetnoot:

* De try-out wordt beoordeeld over deze twee weken. De proefperiode start onmiddellijk van de dag dat het lid op de hoogte wordt gebracht van de goedkeuring in zijn aanvraagtopic. Na het afronden van deze tijdsspanne wordt geëvalueerd of hij/zij in de clan toegelaten wordt. Indien de persoon niet genoeg online was en men geen beeld heeft gevormd van zijn/haar capaciteiten, wijst dit op inactiviteit. Inactiviteit wordt opgenomen in het eindoordeel als 'niet-geslaagd' voor de try-out.

** De beoordelingscriteria zijn opgesteld aan de hand van enkele basiscompetenties die leden moeten bevatten om deel te nemen aan een clanactiviteit. De bedoeling is dat deze criteria opgenomen worden in een beoordelingsfiche die meehelpt met het vellen van het eindoordeel. Alle criteria moeten opgenomen worden in deze fiche. Elk criterium staat op x-aantal punten.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://regeneration.forumactie.com
 
Belangrijk: Inschrijven voor Try-Out
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: reGeneration Algemeen :: Try-Outs-
Ga naar: